Журнал МОЛОЧНА ПРОМИСЛОВІСТЬ

Зміст N52
Зміст №52 (2009-03)

Зміст N51
Зміст №51 (2009-02)

Зміст N50
Зміст №50 (2009-01)

Зміст N49
Зміст №49 (2008-06)

Зміст N48
Зміст №48 (2008-05)

Зміст N47
Зміст №47 (2008-04)

Зміст N46
Зміст №46 (2008-03)

Зміст N45
Зміст №45 (2008-02)

Зміст N44
Зміст №44 (2008-01)

2007:
Зміст №43 (2007-08)
Зміст №42 (2007-07)
Зміст №41 (2007-06)
Зміст №40 (2007-05)
Зміст №39 (2007-04)
Зміст №38 (2007-03)
Зміст №37 (2007-02)
Зміст №36 (2007-01)

2006:
Зміст №35 (2006-10)
Зміст №34 (2006-09)
Зміст №33 (2006-08)
Зміст №32 (2006-07)
Зміст №31 (2006-06)
Зміст №30 (2006-05)
Зміст №29 (2006-04)
Зміст №28 (2006-03)
Зміст №27 (2006-02)
Зміст №26 (2006-01)

Попередні роки:
№25 №24 №23 №22 №21 №20 №19 №18 №17 №16 №15 №14 №13 №12 №11 №10 №09 №08 №07 №06 №05 №04 №03 №02 №01

 

 НОВИНИ

SABIT пропонує стажування для спеціалістів молочної галузі

SABIT – Спеціальна програма ділових стажувань – пропонує стажування для спеціалістів молочної галузі. Тема: "Переробка і упаковка молочної продукції". Термін стажування 26 липня - 23 серпня 2008 року. Спонсор Програми Міністерство торгівлі США.

Програма SABIT Міністерства торгівлі США, в рамках якої успішно пройшли навчання більш ніж 4200 менеджерів та вчених із країн СНД, розробила програму "Переробка та упаковка молочної продукції". Мета Програми: ознайомлення спеціалістів з діяльністю американських компаній у галузі переробки та пакування молочної продукції, з нормативно-правовим регулювання даної галузі в США, а також встановлення ділових відносин, знайомство з передовою технікою та технологіями, обладнанням та послугами, контролем якості, фінансовим управлінням і принципами ведення бізнесу в умовах ринкової економіки.

Стажування відбуватиметься протягом 4 тижнів, воно почнеться з тижневого курсу теоретичних занять з бізнесу, потім - 3 тижні практичного і теоретичного навчання, включаючи візити до компаній, асоціацій та урядових організацій на території США.

Кандидати, що подають заяки на участь у стажуванні "Переробка і пакування молочної продукції" повинні обіймати посаду значного рівня відповідальності та мати щонайменш 3 роки досвіду керівництва. Перевага буде віддаватися кандидатам з технічною підготовкою та технічним досвідом роботи в різних галузях переробки та пакування молочної продукції, які на даний момент обіймають керівну посаду в своїй компанії або в урядовій організації.

Знання англійської мови корисно, але не обов'язково - "САБІТ" забезпечить заняття синхронним перекладом. Відібраним кандидатам потрібно буде скласти невеликий бізнес-план можливих напрямків розвитку послуг компанії.

Детальніше про стажування: sabit.doc

Звертатися до Сергія Свідерського, координатора SABIT

Tel: (38044) 490-4077, Fax: (38044) 490-4046, www.sabitprogram.org, www.mac.doc.gov/sabit/


 


 

© Молочна Промисловість, 1999-2009