Журнал МОЛОЧНА ПРОМИСЛОВІСТЬ

Зміст N52
Зміст №52 (2009-03)

Зміст N51
Зміст №51 (2009-02)

Зміст N50
Зміст №50 (2009-01)

Зміст N49
Зміст №49 (2008-06)

Зміст N48
Зміст №48 (2008-05)

Зміст N47
Зміст №47 (2008-04)

Зміст N46
Зміст №46 (2008-03)

Зміст N45
Зміст №45 (2008-02)

Зміст N44
Зміст №44 (2008-01)

2007:
Зміст №43 (2007-08)
Зміст №42 (2007-07)
Зміст №41 (2007-06)
Зміст №40 (2007-05)
Зміст №39 (2007-04)
Зміст №38 (2007-03)
Зміст №37 (2007-02)
Зміст №36 (2007-01)

2006:
Зміст №35 (2006-10)
Зміст №34 (2006-09)
Зміст №33 (2006-08)
Зміст №32 (2006-07)
Зміст №31 (2006-06)
Зміст №30 (2006-05)
Зміст №29 (2006-04)
Зміст №28 (2006-03)
Зміст №27 (2006-02)
Зміст №26 (2006-01)

Попередні роки:
№25 №24 №23 №22 №21 №20 №19 №18 №17 №16 №15 №14 №13 №12 №11 №10 №09 №08 №07 №06 №05 №04 №03 №02 №01

 

"Молочна промисловість" №52 (2009 №3)

НОВИНИ / NEWS

ПОДІЯ / EVENT

"Агробізнес в Україні" - путівник найперспективнішого сектору України / "Agribusiness in Ukraine" - investor's guide to Ukraine's most promising sector (10)

drinktec 2009: все це - молоко / drinktec 2009: milk does it all (14)

ТЕМА / TOPIC

Испытания эмульгатора "Эстер - П" при производстве спредов / Testing of emulsifier "Ester-P" in production of spreads (16)

"Не можна дозволяти ганьбити всю галузь за прорахунки окремих підприємств" / "One cannot disgrace the whole industry for the blunders of particular enterprises" (19)

Що на ринку молочних десертів? / What is on the market of milk desserts? (20)

ПІДПРИЄМСТВО / ENTERPRISE

Вімм-Білль-Данн Україна. Стратегія, що спирається на реалії ринку / Wimm-Bill-Dann Ukraine. The strategy based on the market reality (24)

УПРАВЛІННЯ / PROCESS CONTROL

Холодний розрахунок - економічне виконання всіх вимог торгівлі за допомогою IT / Sensible consideration - economic implementation of all trade requirements with IT (30)

ПЕРСОНАЛ

Повноцінна практична підготовка студентів - гостра необхідність / The full-fledged practical training of students is essential (33)

ОГЛЯД РИНКУ / MARKET REVIEW

Огляд зарубіжного ринку функціональних продуктів / The review of the foreign market of functional products (34)

СИРОВИНА / RAW MILK

Реалии украинского животноводства и возможности увеличения производства молока / The realities of Ukrainian livestock farming and the opportunities of milk production increase (37)

НАУКА / SCIENCE

Крусир Г. В., к.т.н., доцент, Кушнир Н. А., аспирант, Одесская национальная академия пищевых технологий, Слонь Л. И., генеральный директор ООО "Нарине-Лайф". Использование БАД "Амил-Инг" в производстве кисломолочных напитков функционального назначения / G. Krusir, PhD, N. Kushnir, Post-Graduate, Odessa National Academy of Food Technologies, L. Slon', General Director "Narine-Life" Ltd The use of the BAA "Amil-Ing" in production of fermented drinks of functional purpose (42-46)

Тимченко В.К., к.т.н., Национальный технический университет ХПИ, Златкина А.И., аспирант, Национальный технический университет ХПИ, Литинская В.В., к.т.н., Государственное предприятие "Харьковстандартметрология", Яковлева И.М., Государственное предприятие "Харьковстандартметрология", Литвиненко Н.В, Государственное предприятие "Харьковстандартметрология". К вопросу о качестве отечественных маргаринов и спредов / V.Timchenko, PhD, National Technical University KhPI, A.Zlatkina, Post-graduate, National Technical University KhPI, V. Litinskaya, PhD, The State Enterprise "Kharkivstandartmetrologiya", I. Yakovleva, The State Enterprise "Kharkivstandartmetrologiya", N. Litvinenko, The State Enterprise "Kharkivstandartmetrologiya". On the quality of domestic margarines and spreads (47-49)

Шингарева Т.И., к.т.н., доцент, Могилевский государственный университет продовольствия, Курилович Н.Н.., доцент, Могилевский государственный университет продовольствия, Глушаков М.А.., аспирант, Могилевский государственный университет продовольствия. Влияние раздельной гомогенизации молочной смеси на реологические свойства полножирных термокислотных сыров / T.Shingareva, PhD, Associate Professor, M. Glushakov, post-graduate, Mogilev State Food University, Dairy Technology and Products Department. The impact of the separate homogenization of milk mixture on rheological qualities of fatty thermal-acid cheese (50-53)

Рижкова Т.М, доцент, Харківська державна зооветеринарна академія. Вплив сироваткових парапродуктів харчування (СПХ) на тест-культуру мікобактерії туберкульозу / Т. Ryzhkova, Senior Lecturer, Kharkiv State Academy of Zoo-Veterinary. The impact of the whey special food products (SFP) on the test-culture of tuberculosis (54-56)


 


 

© Молочна Промисловість, 1999-2009