The DAIRY INDUSTRY Magazine

Contents N52
Contents №52 (2009-03)

Contents N51
Contents №51 (2009-02)

Contents N50
Contents №50 (2009-01)

Contents N49
Contents №49 (2008-06)

Contents N48
Contents №48 (2008-05)

Contents N47
Contents №47 (2008-04)

Contents N46
Contents №46 (2008-03)

Contents N45
Contents №45 (2008-02)

Contents N44
Contents №44 (2008-01)

2007:
Contents №43 (2007-08)
Contents №42 (2007-07)
Contents №41 (2007-06)
Contents №40 (2007-05)
Contents №39 (2007-04)
Contents №38 (2007-03)
Contents №37 (2007-02)
Contents №36 (2007-01)

2006:
Contents №35 (2006-10)
Contents №34 (2006-09)
Contents №33 (2006-08)
Contents №32 (2006-07)
Contents №31 (2006-06)
Contents №30 (2006-05)
Contents №29 (2006-04)
Contents №28 (2006-03)
Contents №27 (2006-02)
Contents №26 (2006-01)

Previous years:
№25 №24 №23 №22 №21 №20 №19 №18 №17 №16 №15 №14 №13 №12 №11 №10 №09 №08 №07 №06 №05 №04 №03 №02 №01

 

"Молочна промисловість" №48 (2008 №5)

НОВИНИ / NEWS

ПАКУВАННЯ / PACKAGING

Ринок упаковки молочних продуктів в Україні: матеріали та технології / The market of packaging in Ukraine: materials and technologies

Новини пакування / Packaging innovations

Думай масштабно, думай НАНО! / Think big, think nano!

Напис на упаковці: про що дізнається з нього споживач у США / Marking on dairy packaging: what information American consumer gets from it

УПРАВЛІННЯ / MANAGEMENT

Висока рентабельність - завдяки єдиній IT-структурі / High profitability due to the integrated IT-structure

Cьогодні - нові управлінські технології, завтра - додаткові сегменти ринку / Today - new management technologies, tomorrow - additional market segments

МАРКЕТИНГ / MARKETING

Стратегии маркетинговых исследований при тестировании продукта / The strategies of marketing approaches for test product research[PDF]

ПОДІЯ / EVENT

Як розвивати сировинну базу? / How to develop the raw milk supply chain?[PDF]

ІСТОРІЯ ГАЛУЗІ / HISTORY OF THE DAIRY INDUSTRY

Георiй Єресько: "Наступного року нашому інституту виповниться п'ятдесят" / Georgiy Yeresko: "Next year our Institute celebrates its fiftieth anniversary"[PDF]

НАУКА / SCIENCE

Рожанська О.М., к.б.н, Насирова Г.Ф., к.б.н., Жукова Я.Ф., к.б.н., Пашук К.В., аспірант, Пасічнюк Є.Л., Технологічний інститут молока та м'яса УААН. Ферментування лактобактеріями молочно-соєвої суміші / O. Rozhans'ka, PhD (Biology), G. Nasyrova, PhD (Biology), Y. Zhukova, PhD (Biology), Y. Pasichnyuk. Technological Institute for Dairy and Meat. Milk-soya mixture fermentation with Lactobacteria

Кравцова О.В. аспірант, Скорченко Т.А. к.т.н., доцент. Національний університет харчових технологій. Структурно-механічні властивості кисломолочних напоїв збагачених сухими молочними продуктами скорегованого складу / O. Kravtsova, post-graduate, T. Skorchenko, PhD, Associate Professor, National University of Food Technologies. The structural-mechanical properties of cultured milk drinks enriched with dry dairy products of adjusted composition

Рижкова Т.М., к.т.н., доцент, Харківська державна зооветеринарна академія. Вибір оптимальних режимів пастеризації козиного молока для сироваріння / T.Ryzhkova, PhD, Associate Professor, Kharkiv State Zoo-Veterinary Academy. The selection of optimal conditions for pasteurization of goat milk for cheese-making

Шингарева Т.И., к.т.н., доцент, Глушаков М.А., аспирант, Скапцова Н.А., Могилевский государственный университет продовольствия. Анализ эффективности различных способов коагуляции белков молока / T.Shingareva, PhD, Associate Professor, M. Glushakov, post-graduate, N. Staptsova, Mogilev State Food University, Dairy Technology and Products Department. Analysis of effectiveness of different means of milk protein coagulation

Данчук Ю.І., к.т.н., Міністерство аграрної політики України. Дослідження впливу пектину на фізико-хімічні показники кисломолочних продуктів / Y. Danchuk, PhD, Ministry of Agrarian Policy of Ukraine. The research on the impact of pectin on physicochemical parameters of cultured milk products

Frans W.H. Kampers, BioNT, Wageningen UR. Opportunities for Better Foods with Micro- and Nanotechnologies / Франс Камперс, BioNT. Вагенінген Університет. Можливості створення кращих харчових продуктів за допомогою мікро- та нанотехнологій

Чагаровская А. С., к. т. н., Одесская национальная академия пищевых технологий. Молочное мороженое с гидролизованной лактозой / А. Сhagarovskaya, PhD, Odessa National Academy of Food Technology. Milk ice-cream with hydrolyzed lactose

Рибак О.М., аспірант, Поліщук Г.Є, к.т.н., доцент, Янюк Т.І., к.т.н., доцент. Національний університет харчових технологій. Дослідження впливу зернових продуктів на стабілізацію структури морозива / O. Rybak, post-graduate, G. Polishchuk, PhD, Associate Professor, T. Yanyuk, PhD, National University of Food Technologies. The research of the impact of grain crops on stabilization of ice-cream


 


 

© Молочна Промисловість, 1999-2009