Журнал МОЛОЧНА ПРОМИСЛОВІСТЬ (МОЛОЧНАЯ ПРОМЫШЛЕННОСТЬ)

Содержание N52
Содержание №52 (2009-03)

Содержание N51
Содержание №51 (2009-02)

Содержание N50
Содержание №50 (2009-01)

Содержание N49
Содержание №49 (2008-06)

Содержание N48
Содержание №48 (2008-05)

Содержание N47
Содержание №47 (2008-04)

Содержание N46
Содержание №46 (2008-03)

Содержание N45
Содержание №45 (2008-02)

Содержание N44
Содержание №44 (2008-01)

2007:
Содержание №43 (2007-08)
Содержание №42 (2007-07)
Содержание №41 (2007-06)
Содержание №40 (2007-05)
Содержание №39 (2007-04)
Содержание №38 (2007-03)
Содержание №37 (2007-02)
Содержание №36 (2007-01)

2006:
Содержание №35 (2006-10)
Содержание №34 (2006-09)
Содержание №33 (2006-08)
Содержание №32 (2006-07)
Содержание №31 (2006-06)
Содержание №30 (2006-05)
Содержание №29 (2006-04)
Содержание №28 (2006-03)
Содержание №27 (2006-02)
Содержание №26 (2006-01)

Предыдущие годы:
№25 №24 №23 №22 №21 №20 №19 №18 №17 №16 №15 №14 №13 №12 №11 №10 №09 №08 №07 №06 №05 №04 №03 №02 №01

 

"Молочна промисловість" №47 (2008 №4)

НОВИНИ / NEWS

ПОДІЯ / EVENT

Ще один крок до реальної співпраці (за матеріалами круглого столу "Собівартість молока: конфлікт сторін чи баланс інтересів") / The next step to real co-operation (by the outcome of the Round Table "Prime cost and price of raw milk: the conflict or balance of interests?"

"Нове в молочній промисловості" / "Innovations in dairy industry"

АНАЛІТИКА / ANALYTICS

Украинский рынок сыра / Ukrainian cheese market

ТЕХНОЛОГІЇ / TECHNOLOGY

Швейцарський сир дозріває у Карпатах / The Swiss cheese is ripening in Carpathians

Молочним шляхом Вінничини / By the milky way of Vinnychyna

СТАНДАРТИ / STANDARDS

Вимоги до методів аналізу молока за показниками безпеки при експорті до країн ЄС / The demands to the methods of milk analysis with regard to the safety indices used at export to EU countries

ІСТОРІЯ ГАЛУЗІ / THE HISTORY OF DAIRY INDUSTRY

Як галицьке масло у Європу возили / How the Galycian butter was carried to Europe [PDF]

НАУКА / SCIENCE

Рижкова Т. М., доцент, Харківська державна зооветеринарна академія. Підвищення ефективністі мікробіологічного контролю за якістю молока і молочних продуктів за допомогою пластин / Т. Ryzhkova, Senior Lecturer, Kharkiv State Academy of Zoo-Veterinary. The increase of the microbiologic control effectiveness of milk and dairy products with use of the plates

Дідух Н.А., к.т.н., докторант кафедри технології молока та сушіння харчових продуктів, Одеська національна академія харчових технологій. Наукові основи використання чистих культур Bifidobacterium bifidum у виробництві ферментованих функціональних молочних продуктів / N. Didukh, PhD, Doctoral Candidate, Chamber for dairy technology and food drying, Odessa National Academy of Food Technologies. The scientific backgrounds of use of the Bifidobacterium bifidum pure cultures in production of fermented functional dairy products

Ересько Г.А., д.т.н., профессор, академик УААН, Гуляев-Зайцев С.С., д.т.н., профессор, член-корреспондент УААН., Кимачинский С.И., профессор, Нарижный С.А., аспирант, н.с., Технологический институт молока и мяса. Эффективное оборудование для производства технологически стойких жировых эмульсий / G. Yeresko, DSc, Prof., Academician of the UAAS, S.Gulyaev-Zaytsev, DSc, Prof., Corresponding Member of UAAS, S. Kimachinsky, Prof., S.Narizhny, Post-Graduate, Scientific worker, Techological Institute for Dairy and Meat. The effective equipment for production of technologically stable fat emulsions [PDF]

Рашевська Т.О. к.т.н., доцент, Українець А.І., д.т.н., професор, заслужений діяч науки і техніки України. Національний університет харчових технологій. Формування аморфно і нанокристалічної фаз в структурі вершкового масла / Т.Rashevska, PhD, Senior Lecturer, A.Ukrainets, DSc, Prof., Honoured Scholar of Science & Technique of Ukraine. National University of Food Technologies. Formation of amorphous and nano-crystal phase in structure of butter

Бородай С.В. к.т.н., Калмикова Г.Ф. інженер, Технологічний інститут молока та м'яса УААН. Основні фактори, що впливають на якість сирів / S. Boroday, PhD, G. Kalmykova. Techological Institute for Dairy and Meat. Major factors that impact cheese quality

А.Г. Храмцов, академик РАСХН, И.А.Евдокимов, д.т.н., проф., С.А. Рябцева, д.т.н., проф., А.Д.Лодыгин, к.т.н., Д.Н. Лодыгин, к.т.н., Н.М.Панова, к.т.н., О.В. Меркулова, аспирант, Северо-Кавказский государственный технический университет, Ставрополь, Южный научный центр РАН, Ростов. Функциональные кормовые добавки на основе молочной сыворотки / A. Khramtsov, Academician RASHN, I.Yevdokimov, DSc, Prof., S. Ryabtseva, DSc, Prof., A.Lodygin, PhD, D.Lodygin, PhD, N. Panova, PhD, O.Merkulova, Post-Graduate, North-Caucasian State Technical University, Stavropol, Southern Scientific Center RAS, Rostov. Whey based functional fodder additives

Данчук Ю.І., к.т.н., Міністерство аграрної політики України. Дослідження впливу пектину на фізико-хімічні показники кисломолочних продуктів / Y. Danchuk, PhD, Ministry of Agrarian Policy of Ukraine. The research on the impact of pectin on physicochemical parameters of cultured milk products

МОНІТОРИНГ / MONITORING


 


 

© Молочна Промисловість, 1999-2009