The DAIRY INDUSTRY Magazine

Contents N52
Contents №52 (2009-03)

Contents N51
Contents №51 (2009-02)

Contents N50
Contents №50 (2009-01)

Contents N49
Contents №49 (2008-06)

Contents N48
Contents №48 (2008-05)

Contents N47
Contents №47 (2008-04)

Contents N46
Contents №46 (2008-03)

Contents N45
Contents №45 (2008-02)

Contents N44
Contents №44 (2008-01)

2007:
Contents №43 (2007-08)
Contents №42 (2007-07)
Contents №41 (2007-06)
Contents №40 (2007-05)
Contents №39 (2007-04)
Contents №38 (2007-03)
Contents №37 (2007-02)
Contents №36 (2007-01)

2006:
Contents №35 (2006-10)
Contents №34 (2006-09)
Contents №33 (2006-08)
Contents №32 (2006-07)
Contents №31 (2006-06)
Contents №30 (2006-05)
Contents №29 (2006-04)
Contents №28 (2006-03)
Contents №27 (2006-02)
Contents №26 (2006-01)

Previous years:
№25 №24 №23 №22 №21 №20 №19 №18 №17 №16 №15 №14 №13 №12 №11 №10 №09 №08 №07 №06 №05 №04 №03 №02 №01

 

"Молочна промисловість" №46 (2008 №3)

НОВИНИ / NEWS

ПОДІЯ / EVENT

Парад інновацій і досягнень молочної галузі / Dairy industry innovations parade

"Молочний бізнес - 2008" у Києві / "Dairy Business - 2008" in Kyiv [PDF]

ТЕМА / TOPIC

Що нового на ринку "солодкого снігу"? / What's on the market of the "sweet snow"?

Масло вершкове чи спред: хто кого? / Butter or spread: who will gain the upper hand?

TЕХНОЛОГІЇ / TECHNOLOGIES

Молочна сироватка. Сучасні технології переробки / Milk whey. Modern processing technologies [PDF]

Іван Євдокимов: "Ми ідемо тим шляхом, який пройшли європейські країни" / Ivan Yevdokimov: "We are passing the way that European countries have passed" [PDF]

АНАЛІТИКА / ANALYTICS

Стан і перспективи розвитку українського ринку сухого молока / Milk powder production in Ukraine: the market behavior and prospects

МАРКЕТИНГ / MARKETING

Стратегія комунікації, заснована на дослідженнях: шляхи збільшення ефективності / The research based communication strategy: the ways to higher effectiveness [PDF]

ПРОФЕСІЙНІ ДИСКУСІЇ / PROFESSIONAL DISCUSSIONS

Собівартість та ціна сирого молока: конфлікт сторін чи баланс інтересів? / Prime cost and price of raw milk: the conflict or balance of interests? [PDF]

ЗАКОНОДАВСТВО / LEGISLATION

Про деякі юридичні аспекти регулювання відносин між виробниками сировини та молокопереробними підприємствами / On some legal aspects of regulation of relationships between raw milk producers and dairies

НАУКА / SCIENCE

1. Дидух Н.А., к.т.н., докторант, Могилянская Н.А., аспирант, Одесская национальная академия пищевых технологий. К вопросу производства ферментированных молочных напитков диабетического назначения / N. Didukh, PhD, Senior Lecturer, N. Mogylyanska, Post Graduate, Chamber for dairy technology and food drying, Odessa National Academy of Food Technologies. On the subject of production of fermented milk drinks for use by diabetics [PDF]

2. Рашевська Т. О., к. т. н.,доцент, Українець А. І., д. т. н,. професор, Національний університет харчових технологій. Математичне моделювання процесу маслоутворення вершкового масла з пектином функціонального призначення / T.Rashevska, PhD, Senior Lecturer, А.Ukrainets, DSc, Professor, National University of Food Technologies. Mathematical modeling of the process of forming butter with functional purpose pectin

3. Осейко М.І., д.т.н., професор, Заслужений винахідник України, Національний університет харчових технологій. Геродієтичні продукти, БАД і геропротектори в системі КТІОЛR / M. Osejko, DSc, Prof., Honoured Inventor of Ukraine. National University of Food Technology. Gerontologic diet products, BAA and gerontologic protectors in КTIOLR system

4. Рижкова Т.М., доцент, Харківська державна зооветеринарна академія. Показники безпеки козиного молока, викладені в проекті Національного стандарту України "Молоко сировина - козине". Технічні умови. ДСТУ : 2005 / Т. Ryzhkova, Senior Lecturer, Kharkiv State Academy of Zoo-Veterinary. The indicators of safety of goat milk presented in the National Standard of Ukraine "Raw goat milk. Technical Regulations DSTU: 2005"

5. Sunandan Baruah, Research Associate, Rahman Faizur Rafique, Research Associate, Joydeep Dutta, Associate Professor, Director of NANOTEC Center of Excellence, Centre of Excellence in Nanotechnology at AIT, School of Engineering & Technology, Thailand. "Nanotechnology in agriculture and food systems" / Сунандан Баруа, науковий співробітник, Рахман Файзур Рафік, науковий співробітник, Джойдіп Дутта, ассоційований профессор, директор NANOTEC Центру майстерності, Центр майстерності у нанотехнологіях при Азійському технологічному інституті, Таїланд "Нанотехнології в сільському господарстві та харчових системах"

6. Гуляев-Зайцев С.С., д.т.н., проф., член-кор. УААН, Нарижный С.А., н.с., Технологічний інститут молока та м'яса УААН, Исследование процессов получения тонкодисперсных эмульсий с различными видами жировой фазы в роторно-вихревом эмульгирующем устройстве / S.Gulyaev-Zaytsev, DSc, Prof., Corresponding Member of UAAS, S.Narizhny, Post-Graduate. The research of the processes for getting fine-dispersed emulsions with different types of fatty phase in the rotary-vortex emulsification device

7. Титлов А.С., к.т.н., доцент, Одесская национальная академия пищевых технологий, Одесский национальный политехнический университет. Разработка транспортных холодильников абсорбционного типа для непрерывной холодильной цепи / A.Titlov, PhD, Odessa National Academy of Food Technologies, Odessa National Polytechnic University. The development of the transporting absorption refrigerators for continuous refrigeration network


 


 

© Молочна Промисловість, 1999-2009