|
"Молочна промисловість" №43 (2007 №8)
НОВИНИ NEWS (6) ПОДІЯ / EVENT "Одеський дім": три виставки одночасно "Odessa House": three in one (8) ТЕМА / TOPIC Огляд року / Annual review (10) Від школи мукомелів - до Національної академії / From the Millers School to the National Academy (16) УПАКОВКА / PACKAGING Beverage IPI Packaging Systems - новый партнер украинских пищевых предприятий / Beverage IPI Packaging Systems - the new partner of Ukrainian food enterprises (22) ТРАНСПОРТУВАННЯ / TRANSPORTATION Сбор и транспортировка молока Группой Magyar / Collection of milk and its transportation by MAGYAR Group (24) ТЕХНОЛОГІЯ / TECHNOLOGY Ильяшенко Т.И., к.т.н ., зам. Директора ООО ПРОДСЕРВИС, Ляшенко Н.М., технолог ООО ПРОДСЕРВИС. Применение высококачественных стабилизирующих систем в производстве кисломолочных продуктов / T. Illyashenko, PhD, Deputy Director for "Prodservice Ltd", N. Lyashenko, Technologist for "Prodservice Ltd" The use of the high quality stabilizing systems in production of fermented milks (26) РЕПОРТАЖ / COMMENTARY На козиній фермі On the goat farm (34) МАРКЕТИНГ / MARKETING Українські споживачі про козине молоко Ukrainian consumers about goat milk (38) ОБЛАДНАННЯ / EQUIPMENT Выбор холодильного агента / The choice of refrigerant (40) ДОСЛІДЖЕННЯ / RESEARCH Збиране молоко чи ізотоніки: що краще для регідратації організму після фізичних навантажень? / Skimmed milk better than isotonics for post_sport rehydration? (44) НАУКА / SCIENCE Рашевська Т.О., к.т.н., доцент, Національний університет харчових технологій. "Дисперсність та розподіл плазми у вершковому маслі функціонального призначення з кріопорошком із бруньок чорної смородини" T. Rashevska, PhD, Senior Lecturer, National University of Food Technologies. "Dispersion and plasma distribution in functional butter enriched by blackberry bud cryopowder" (46) Шингарева Т.И., к.т.н., доцент, Красоцкий С.В., аспирант, Могилевский государственный университет продовольствия, кафедра технологии молока и молочных продуктов. "Исследование особенностей применения заквасок прямого внесения при производстве мягкого сычужного сыра без созревания" / T.Shingareva, PhD, reader, S.Krasotskiy, post_graduate, Mogilev State Food University, Dairy Technology and Products Department, "Research of applying the ferments of direct inoculation for production of soft rennet cheese without ripening" (50) Дідух Н.А., к.т.н., доцент, докторант кафедри технології молока і сушіння харчових продуктів, Одеська національна академія харчових технологій. "Синбіотичні комплекси для виробництва ферментованих функціональних молочних продуктів з імуномодулюючими властивостями" / N. Didukh, PhD, Senior Lecturer, Chamber for dairy technology and food drying, Odessa National Academy of Food Technologies, "Synbiotic Combinations for production of fermented functional dairy products with immunomodulating qualities" (54) Лукіянчук Б.Я., аспірант, Поліщук Г.Є., к.т.н., Національний університет харчових технологій, Гончарук О.В, к.х.н., Інститут хімії поверхні НАНУ. "Дослідження фізико_механічних та фізичних властивостей харчових емульсій" / B. Lukiyanchuk, post_graduate, G. Polishchuk, PhD, National University of Food Technologies, O. Goncharuk, PhD, Institute for Chemistry of Surface, National Academy of Science of Ukraine. "The research of physicochemical and physical characteristics of food emulsions" (57) Mohammed Aider, Department of Food Sciences and Technology, Laval University, Quеbec (Qc), Canada, G1K 7P4, Inna Melnikova, Consulting and Development in Food Engineering, Quebec, G1X 3C9 Canada. "Milk whey peptides extraction by electromigration through porous membranes" / Мохаммед Айдер, факультет харчових технологій, Університет Лаваль, Квебек, G1K 7P4, Канада, Інна Мельникова, Консалтинг та розвиток в харчовому виробництві, Квебек, G1X 3C9, Канада. "Екстрагування пептидів молочної сироватки шляхом електроміграції через пористі мембрани" (62) |
![]() |
![]() |
|
|