The DAIRY INDUSTRY Magazine

Contents N52
Contents №52 (2009-03)

Contents N51
Contents №51 (2009-02)

Contents N50
Contents №50 (2009-01)

Contents N49
Contents №49 (2008-06)

Contents N48
Contents №48 (2008-05)

Contents N47
Contents №47 (2008-04)

Contents N46
Contents №46 (2008-03)

Contents N45
Contents №45 (2008-02)

Contents N44
Contents №44 (2008-01)

2007:
Contents №43 (2007-08)
Contents №42 (2007-07)
Contents №41 (2007-06)
Contents №40 (2007-05)
Contents №39 (2007-04)
Contents №38 (2007-03)
Contents №37 (2007-02)
Contents №36 (2007-01)

2006:
Contents №35 (2006-10)
Contents №34 (2006-09)
Contents №33 (2006-08)
Contents №32 (2006-07)
Contents №31 (2006-06)
Contents №30 (2006-05)
Contents №29 (2006-04)
Contents №28 (2006-03)
Contents №27 (2006-02)
Contents №26 (2006-01)

Previous years:
№25 №24 №23 №22 №21 №20 №19 №18 №17 №16 №15 №14 №13 №12 №11 №10 №09 №08 №07 №06 №05 №04 №03 №02 №01

 

"Молочна промисловість" №41 (2007 №6)

КОМЕНТАР / COMMENT

Професор Фолькхард Ізермайєр про перспективи України і співпрацю з ЄМФ / Prof. Dr. Folkhard Isermeyer on the prospects of Ukraine and collaboration with EDF (6)

НОВИНИ / NEWS (7)

ЯКІСТЬ ТА БЕЗПЕКА / QUALITY AND SAFETY

"З 1 липня молоко стало безпечнішим" / Since 1 July milk has become safer" (8-10)

Міжнародна молочна федерація запроваджує нові принципи відстеження продукту / International Dairy Federation to implement the new guiding principles for traceability/product tracing (11)

Управління якістю сировини і регулювання законодавчої бази - надійні підвалини для безпеки продукції / Raw milk quality management and regulation of the legislative base - the reliable basis for food safety (12-13)

АНАЛІТИКА / ANALYTICS

Ринок молока в Україні та перспективи для різних категорій господарств / The raw milk market of Ukraine and the prospects for different categories of farms (18-21) PDF [PDF, 300KB]

НАУКА / SCIENCE

Вашека О.М., асистент, Рашевська Т.О., к.т.н., доцент, Національний університет харчових технологій. "Теплофізичні дослідження вершкового масла, збагаченого порошком моркви" / O. Vasheka, Assistant, T. Rashevs'ka, PhD, Senior Lecturer, National University of Food Technologies. "Thermophysical research of butter enriched with the carrot powder" (38-40)

Калинина Е.Д., аспирант, Ересько Г.А., д.т.н., академик, Романчук И.О., к.т.н., Минорова А.В., к.т.н., Технологический институт молока и мяса УААН. "Исследование показателей активности воды и осмотического давления в сгущенном гидролизованном молоке" / Ye. Kalinina, Post-Graduate, G. Yeres'ko, DSc, Academician, I. Romanchuk, PhD, A. Minorova, PhD, Techological Institute for Dairy and Meat. "The research of water activity and osmotic pressure in hydrolyzed condensed milk" (41-42)

Згурський А.В., студент, Антонюк М.М., к.т.н., доцент, Поліщук Г.Є., к.т.н., доцент, Калініна Г.П., асистент. "Збагачення ацидофільного морозива харчовим волокном Fibregum" / A. Zgurs'ky, student, M Antonyuk, PhD, Senior Lecturer, G. Polishchuk, PhD, Senior Lecturer, G. Kalinina, Assistant. "Enrichment of acidofilic ice-cream with edible fiber Fibregum" (43-46)

Гулак О.В., студент, Поліщук Г.Є., к.т.н., доцент, Калініна Г.П., асистент, Національний університет харчових технологій. "Амарантове борошно у виробництві морозива з комбінованим складом сировини" / O. Gulak, student, G. Polishchuk, PhD, Senior Lecturer, G. Kalinina, Assistant, National University of Food Technologies. "Amaranth flour used in production of ice-cream with combined raw material composition" (47-51)

Кравцова О.В., аспірант, Скорченко Т.А., к.т.н., доцент, Національний університет харчових технологій. "Дослідження впливу виду та дози сухих молочних продуктів на консистенцію кисломолочного напою" / O. Kravtsova, Post-Graduate, T. Skorchenko, PhD, Senior Lecturer, National University of Food Technologies. "The research of the impact of type and dose of dried dairy products on consistence of fermented milk drink" (52-54) PDF [PDF, 400KB]


 


 

© Молочна Промисловість, 1999-2009