|
"Молочна промисловість" №39 (2007 №4)
Подія / Event Міжнародний симпозіум ММФ <Лактоза та її похідні>. Регіональна конференція <Кисломолочні продукти. Технологія та харчування / IDF International Symposium "Lactose and Its Derivatives". Regional Conference "Fermented Milk. Technology and Nutrition" (6-7) Спілка молочних підприємств України: головна подія року / Dairy Union of Ukraine: the main event of the year (10-12) Новини/ News (13-14) Аналітика / Analytics Ринок молока в Україні та перспективи для різних категорій господарств / Milk market in Ukraine and the prospects for different categories of milk producers (15-18) Підприємство / Enterprise Таємниці і турботи канівських сироварів / Secrets and troubles of Kaniv cheese-makers (19-23) Шматочок Франції в українській Шостці / A piece of France in Ukrainian Shostka (34-35) Круглий стіл / Round Table Кисломолочні продукти: міфи і реалії / Fermented milk products: the myths and reality (28-30) Маркетинг/ Marketing Сир, що купують кияни / The cheese that Kievites buy (45-49) Наука / Science Я.Ф.Жукова, Г.Ф.Насирова, К.В.Пашук. Технологічний інститут молока та м'яса УААН. Залежність біохімічного складу модельних молочно-соєвих сумішей від вмісту рослинного компоненту / Y.Zhukova, PhD, G.Nasyrova, PhD, K.Pashuk, post-graduate, Technological Institute for Milk and Meat, Ukrainian Academy of Agrarian Science, "The biochemical structure of model milk-soybean mixtures dependence on the content of the vegetable component" (37-38) А.Н.Петров, А.Г.Галстян. ВНИИ молочной промышленности. Новые технологии и аппаратурное оформление производства сгущенных молочных консервов с сахаром / A.Petrov, PhD, A.Galstyan, PhD, Research and Production Institute for Dairy Industry (VNIMI), Moscow (Russia), "New technologies and instrumental implementation of production of condensed milk with sugar" (39-40) В.К.Тимченко, Л.А.Музика. Національний технічний університет <ХПІ>. Загальна характеристика методів модифікації харчових жирів / L.Muzyka, post-graduate, V.Tymchenko, PhD, National Technical University"Kharkiv Polytechnical Institute", "General characteristic of methods for modification of edible fats" (41-43) Джес Холлідей. Пептиди з олігосахаридами - нова область для пребіотиків? / Jess Halliday. Peptides with oligosaccharides a new area for prebiotics? (44) |
![]() |
![]() |
|
|