The DAIRY INDUSTRY Magazine

Contents N52
Contents №52 (2009-03)

Contents N51
Contents №51 (2009-02)

Contents N50
Contents №50 (2009-01)

Contents N49
Contents №49 (2008-06)

Contents N48
Contents №48 (2008-05)

Contents N47
Contents №47 (2008-04)

Contents N46
Contents №46 (2008-03)

Contents N45
Contents №45 (2008-02)

Contents N44
Contents №44 (2008-01)

2007:
Contents №43 (2007-08)
Contents №42 (2007-07)
Contents №41 (2007-06)
Contents №40 (2007-05)
Contents №39 (2007-04)
Contents №38 (2007-03)
Contents №37 (2007-02)
Contents №36 (2007-01)

2006:
Contents №35 (2006-10)
Contents №34 (2006-09)
Contents №33 (2006-08)
Contents №32 (2006-07)
Contents №31 (2006-06)
Contents №30 (2006-05)
Contents №29 (2006-04)
Contents №28 (2006-03)
Contents №27 (2006-02)
Contents №26 (2006-01)

Previous years:
№25 №24 №23 №22 №21 №20 №19 №18 №17 №16 №15 №14 №13 №12 №11 №10 №09 №08 №07 №06 №05 №04 №03 №02 №01

 

"Молочна промисловість" №39 (2007 №4)

Подія / Event

Міжнародний симпозіум ММФ <Лактоза та її похідні>. Регіональна конференція <Кисломолочні продукти. Технологія та харчування / IDF International Symposium "Lactose and Its Derivatives". Regional Conference "Fermented Milk. Technology and Nutrition" (6-7) PDF [PDF, 170KB]

Спілка молочних підприємств України: головна подія року / Dairy Union of Ukraine: the main event of the year (10-12)

Новини/ News (13-14)

Аналітика / Analytics

Ринок молока в Україні та перспективи для різних категорій господарств / Milk market in Ukraine and the prospects for different categories of milk producers (15-18)

Підприємство / Enterprise

Таємниці і турботи канівських сироварів / Secrets and troubles of Kaniv cheese-makers (19-23)

Шматочок Франції в українській Шостці / A piece of France in Ukrainian Shostka (34-35) PDF [PDF, 180KB]

Круглий стіл / Round Table

Кисломолочні продукти: міфи і реалії / Fermented milk products: the myths and reality (28-30) PDF [PDF, 110KB]

Маркетинг/ Marketing

Сир, що купують кияни / The cheese that Kievites buy (45-49)

Наука / Science

Я.Ф.Жукова, Г.Ф.Насирова, К.В.Пашук. Технологічний інститут молока та м'яса УААН. Залежність біохімічного складу модельних молочно-соєвих сумішей від вмісту рослинного компоненту / Y.Zhukova, PhD, G.Nasyrova, PhD, K.Pashuk, post-graduate, Technological Institute for Milk and Meat, Ukrainian Academy of Agrarian Science, "The biochemical structure of model milk-soybean mixtures dependence on the content of the vegetable component" (37-38)

А.Н.Петров, А.Г.Галстян. ВНИИ молочной промышленности. Новые технологии и аппаратурное оформление производства сгущенных молочных консервов с сахаром / A.Petrov, PhD, A.Galstyan, PhD, Research and Production Institute for Dairy Industry (VNIMI), Moscow (Russia), "New technologies and instrumental implementation of production of condensed milk with sugar" (39-40)

В.К.Тимченко, Л.А.Музика. Національний технічний університет <ХПІ>. Загальна характеристика методів модифікації харчових жирів / L.Muzyka, post-graduate, V.Tymchenko, PhD, National Technical University"Kharkiv Polytechnical Institute", "General characteristic of methods for modification of edible fats" (41-43)

Джес Холлідей. Пептиди з олігосахаридами - нова область для пребіотиків? / Jess Halliday. Peptides with oligosaccharides a new area for prebiotics? (44)


 


 

© Молочна Промисловість, 1999-2009