|
"Молочна промисловість" №37 (2007 №2)
Подія / Event 5-ий ювілейний Міжнародний форум "Молочна індустрія - 2007" / 5-th Anniversary International Forum "Dairy Industry - 2007 (6) Технологія / Technology Раціональність і деякі економічні аспекти переробки сироватки / Rationality and economic aspects of whey processing (10) Зарубіжний досвід / Foreign Experience Стан молочної промисловості Росії: проблеми і рішення / Dairy industry in Russia: problems and solutions (17) Персонал / Staff "Не можна недооцінювати базової освіти" / "Basic education cannot be understimated" (23) Аналітика / Analytics Чи потрібна нам корова? / Do we need a cow? (26) Технології Технології виробництва згущеного молоковміщуючого продукту методом випарювання (28) Маркетинг / Marketing Кияни мріють про домашнє... / The Kyivities are dreaming about home-made dairy products (30) Наука / Science А.В. Мінорова, к.т.н., ТIMM УААН, І.О. Романчук, к.т.н., ТІММ УААН, "Розроблення технології напоїв на основі молочної гідролізованої сироватки" / А. Minorova, PhD, I.Romanchuk, PhD, "The development of technology of drinks based on the hydrolyzed lactoserum" (34-36) С.С. Гуляев-Зайцев, д.т.н., профессор, член-корреспондент УААН, С.А. Нарижный, магистр, аспирант отдела маслоделия, ТИММ УААН, "Исследование процессов эмульгирования растительных жиров в роторно-вихревом эмульгирующем устройстве" / S.Gulyaev-Zaytsev, DSc, Prof., Corresponding Member of UAAS, S.Narizhny, Master's degree, "The research of the processes of the vegetable fat emulsification in a rotary-vortex device" (37-41) Р.Ю. Павлюк, д.т.н., ХДУХТ, О.В. Грек, к.т.н., НУХТ, Київ, В.В.Погарська, к.т.н., ХДУХТ, О.О. Онопрійчук, НУХТ, Київ, С.М. Лосєва, ХДУХТ, "Технологічні аспекти внесення функціональної добавки "Прозер" у сиркові вироби" / R.Pavlyuk, DSc, O.Grek, PhD, V.Pogarska, PhD, О.Onopriychuk, S.Loseva, "The technological aspects of adding of functional additive "PROSER" to cheese curd products" (42-44) О.М. Вашека, асистент, Т.О. Рашевська, к.т.н., доцент, ТІММ УААН, "Мікроструктура водних розчинів порошків моркви, отриманих за різними технологіями сушіння" / О.Vasheka, Assistant, T.Rashevska, PhD, "The microstructure of aqueous solutions of carrot powders made with different drying technologies" (45-49) |
![]() |
![]() |
|
|