The DAIRY INDUSTRY Magazine

Contents N52
Contents №52 (2009-03)

Contents N51
Contents №51 (2009-02)

Contents N50
Contents №50 (2009-01)

Contents N49
Contents №49 (2008-06)

Contents N48
Contents №48 (2008-05)

Contents N47
Contents №47 (2008-04)

Contents N46
Contents №46 (2008-03)

Contents N45
Contents №45 (2008-02)

Contents N44
Contents №44 (2008-01)

2007:
Contents №43 (2007-08)
Contents №42 (2007-07)
Contents №41 (2007-06)
Contents №40 (2007-05)
Contents №39 (2007-04)
Contents №38 (2007-03)
Contents №37 (2007-02)
Contents №36 (2007-01)

2006:
Contents №35 (2006-10)
Contents №34 (2006-09)
Contents №33 (2006-08)
Contents №32 (2006-07)
Contents №31 (2006-06)
Contents №30 (2006-05)
Contents №29 (2006-04)
Contents №28 (2006-03)
Contents №27 (2006-02)
Contents №26 (2006-01)

Previous years:
№25 №24 №23 №22 №21 №20 №19 №18 №17 №16 №15 №14 №13 №12 №11 №10 №09 №08 №07 №06 №05 №04 №03 №02 №01

 

"Молочна промисловість" №35 (2006 №10)

Актуально / ON AIR

Новини Спілки молочних молочних підприємств України / News from The Union of Dairy Enterprises of Ukraine (8)

Улучшение качества молока - крайняя необходимость для дальнейшего развития молокоперерабатывающей отрасли Украины / Improvement of milk quality is an absolute must for further development of Ukrainian dairy processors (9-10)

Ерхард Річартс, голова молочного департаменту ZMP: "... На мою думку, краще зосередитися на розвиткові молочного виробництва для внутрішнього ринку, ніж орієнтувати виробництво на експорт" / Erhard Richarts, Head of the Dairy Department of ZMP: "In my opinion, it makes sense to concentrate on dairy production for internal needs, than target dairies to working for export" (17)

Новости / NEWS (11-13)

Аналитика / ANALYTICS

Молочна промисловість України. Минуле і cьогодення / Dairy industry of Ukraine - yesterday and today (14-16)

Експортні потоки молочної продукції, або куди течуть молочні ріки? / World dairy export flows, or where do milky rivers run? (23-25)

Интервью / INTERVIEW

Специалистов для молочной промышленности готовят по евростандартам / Professionals for dairy enterprises are trained according to European standards (18-21)

Наука / SCIENCE

Исследование состояния влаги комбинированного кисломолочного продукта / The research on the moisture content in combined fermented dairy product (35-37)

Функциональные напитки из молочной сыворотки / Whey origin functional drinks (38-39)

Взаимосвязь кратности доения и секреции молока у коров / Correlation between the multiplicity of milking and milk secretion in cows (40-43)

Зарубежный опыт / FOREIGN EXPERIENCE

Изменения в молочной промышленности Литвы после вступления в ЕС / Changes in dairy industry of Lithuania after its accession to EU (47-50)

Качество и безопасность / QUALITY AND SAFETY

Більше уваги до вживання здорових молочних продуктів / More attention to healthy dairy products (53)


 


 

© Молочна Промисловість, 1999-2009