The DAIRY INDUSTRY Magazine

Contents N52
Contents №52 (2009-03)

Contents N51
Contents №51 (2009-02)

Contents N50
Contents №50 (2009-01)

Contents N49
Contents №49 (2008-06)

Contents N48
Contents №48 (2008-05)

Contents N47
Contents №47 (2008-04)

Contents N46
Contents №46 (2008-03)

Contents N45
Contents №45 (2008-02)

Contents N44
Contents №44 (2008-01)

2007:
Contents №43 (2007-08)
Contents №42 (2007-07)
Contents №41 (2007-06)
Contents №40 (2007-05)
Contents №39 (2007-04)
Contents №38 (2007-03)
Contents №37 (2007-02)
Contents №36 (2007-01)

2006:
Contents №35 (2006-10)
Contents №34 (2006-09)
Contents №33 (2006-08)
Contents №32 (2006-07)
Contents №31 (2006-06)
Contents №30 (2006-05)
Contents №29 (2006-04)
Contents №28 (2006-03)
Contents №27 (2006-02)
Contents №26 (2006-01)

Previous years:
№25 №24 №23 №22 №21 №20 №19 №18 №17 №16 №15 №14 №13 №12 №11 №10 №09 №08 №07 №06 №05 №04 №03 №02 №01

 

"Молочна промисловість" №25

СОБЫТИЕ

Научно-практический семинар "Основные направления развития молочного рынка. Инновации в законодательстве, технике и технологии (3)

Деловая программа 4-го международного форума "Молочная индустрия 2006" (24-25)

ИНГРЕДИЕНТЫ

Преимущества использования специальных растительных жиров при производстве молочной и маргариновой продукции (6-7)

ПРОИЗВОДСТВО

О техническом перевооружении и модернизации предприятий (10-11)

АНАЛИТИКА

Зарубіжний досвід регулювання та підтримки виробництва молока та молочних продуктів (12-21)

УПАКОВКА

Упаковка сыров при мягких режимах вакуумирования (22-23)

НАУКА

Інтенсифікація процесу дозрівання та підвищення якості твердих сичужних сирів (27-28)

Залежність виходу твердих сичужних сирів від якості молочної сировини (30-31)

Иссследования состояния воды в сыре и комбинированных творожных продуктах (32-34)

Вплив наноструктури на консистенцію вершкового масла "Пектинове" функціонального призначення (41-43)

СТАНДАРТЫ

Про гармонізовані національні стандарти на методи контролю молока і молочних продуктів (35)

Національний стандарт України "Жир молочний зневоднений" (36-37)

ТЕХНОЛОГИИ

Карамельні барвники та нові напрямки в технології їх виробництва (38-40)

ПУБЛИКАЦИИ-2005 (45-46)

НОВОСТИ (7,8)

МОНИТОРИНГ (47-54)


 


 

© Молочна Промисловість, 1999-2009