|
Содержание журнала
Новый стандарт украинского сыроделия Экспорт казеина в 2003 году Производство сыра. Формула успеха Датська компанія "CHR. HANSEN" відкрила представництво в Україні Прогнозування валового виробництва молока в товарному стаді Как готовые блюда и предварительно обработанные продукты производят переворот в пищевой индустрии Якість монтажу на рівні світових стандартів Визначення загального комплексного показника якості молочних десертів Условия производства высококачественных фруктовых наполнителей
ЕКО КОМ. 8 лет на украинском рынке Заменители цельного молока - эффективное решение для молокозавода Расширение Европейского Союза: что произойдет с рынком молока?
Дослідження мікробіологічних показників комбінованого кисломолочного десерту при зберіганні
Фактори що забезпечують виробництво молочних продуктів високої якості
Рекомендации международных организаций (FAO/WHO) по оценке пробиотиков в пищевых продуктах
Г.К. Хан і Ко. - 150-річний досвід для відкриття нових можливостей розвитку українського ринку молочних продуктів
Оптимизация процессов принятия управленческих решений - гарантия успеха предприятия "Запрограммируй" бренд на прибыль Продукт функціонального харчування для дітей шкільного віку Уточнение технологических режимов производства масла с учетом состава и свойств молочного жира в Украине Українсько-німецький молочний центр запрошує до співпраці
АгроПродМаш Украина 2004
Мониторинг |
![]() |
![]() |
|
|